LLBok - Alternativa bokförlag
Boktitlar
Beställ bok
Boktips
Zodiak
Om LLBok
Startsidan
 
Läs romanerna "Förgöra förgörarna" och "Kommersens ruttna stank" av Leif Linder

Kommersens ruttna stank

I Leif Linders debutroman ”Förgöra förgörarna” fick vi lära känna några unga människor och vara med dem i deras strapatser i Stockholm under 2003. Uppföljaren ”Kommersens ruttna stank” utspelar sig under 2005 och 2006 på samma plats som den första boken och med samma huvudpersoner. Du får åter möta musikern Tommy, hans sambo Anna, artisten Susanna och den kriminella Bob i nya äventyr.

Det är valår och därför anordnar en kommersiell tevekanal en dokusåpa med politisk inriktning. Tommy och hans vänner blir engagerad i den genom Tommys far Lars, vilket senare även leder till att de även blir involverade i riksdagsvalet.

Susanna och gruppen Soft som hon ingår i får ett erbjudande om en utlandslansering från ett musikbolag i USA som de nappar på.
Bob rymmer ifrån fängelset vid en bevakad permission och rånar därefter en matbutik.
Vi får även möta Henrik som jobbar inom reklamindustrin, men som har tröttnat på dess ytlighet och cyniska tänkande.

 

Förgöra förgörarna

Förgöra förgörarna är en roman av Leif Linder. Boken är ett spännande drama som utspelar sig för några unga människor i Stockholm under 2000-talets början.
Musikern Tommy Lindbergs liv får en turbulent vändning genom tre unga kvinnors drastiska inverkan. Vi får en inblick i samhällets skuggsida och de destruktiva krafter som lurar bakom de yttre fasaderna.

Vi får möta Bob en fängelsekund som muckat efter ett långt fängelsestraff. Susanna, en ung kvinna som försöker ta sig tillbaka till ett mera normalt liv efter att ha utsatts för ett sexuellt övergrepp och en grov kränkning.
Vad man gör med destruktiva personer, s.k. förgörare är en frågställning som berättelsens huvudpersoner ställs inför. Frågan väcks. Skall man förgöra förgörarna?


Provläs kapitel 1 av Leif Linders roman "Förgöra förgörarna" genom att klicka här!!!
Ge bort en roman i födelsedagspresent eller julklapp.
LLBoks mail
LLBok - Alternativt Bokförlag